ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΥΔΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ένα νέο σημαντικό έργο ύδρευσης δρομολογείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους οικισμούς Δήμητρα και Ψυχικό στο Δήμο Κιλελέρ. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό (Ι) της ανοικτής διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση και αξιοποίηση γεωτρήσεων του Δ. Κιλελέρ» συνολικού προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Από το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να ωφεληθούν περίπου 15.000 κάτοικοι του Δήμου Κιλελέρ. Από την πρώτη υδρευτική γεώτρηση  στον οικισμό Δήμητρα θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών σε Νάματα, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Γαλήνη, Χάλκη, Πρόδρομο, Μόδεστο, Μελία, Αχίλλειο, Νίκη, Σωτήριο, Κιλελέρ και Κοκκίνες. Από τη δεύτερη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Ψυχικού θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών των οικισμών: Αγίας Παρασκευής, Αγίου Γεωργίου, Δίλοφου, Ζαππείου, Κυπαρίσσου, Χαράς και Ψυχικού.

«Με ένα νέο έργο ουσίας δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τις τεχνικές υπηρεσίες υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, στηρίζουν την ανάπτυξη και δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ