ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Με τον χειρότερο τρόπο δυστυχώς πρωτίστως για τους κατοίκους του Αμπελώνα αλλά και για τους εργαζόμενους στο Ταχυδρομείο, διαψεύστηκαν χθες κιόλας οι καθησυχαστικές δηλώσεις του περιφερειακού διευθυντή Θεσσαλίας των ΕΛΤΑ, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει μία εικονική πραγματικότητα για την κατάσταση στο κατάστημα και για την ταλαιπωρία των Αμπελωνιτών, ισχυριζόμενος ότι για όλα φταίει ο κορωνοϊός.

Δυστυχώς όμως δεν είναι λόγω κορωνοϊού η τεράστια ουρά που καταγράφηκε και χθες έξω από το κατάστημα και ούτε ισχύει ο ισχυρισμός του ότι δεν υπάρχει φόρτος εργασίας, αφού η εικόνες από το εσωτερικό του καταστήματος αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστηρίζουν όλοι ότι δηλαδή έχουν αυξηθεί οι ηλεκτρονικές παραγγελίες και ότι έχουν φρακάρει οι εταιρείες ταχυμεταφορών και διανομής δεμάτων.

Αρα καλά θα κάνει ο κ. περιφερειακός να αναζητήσει τρόπο να ενισχυθεί το κατάστημα με προσωπικό και κυρίως ας σπεύσει ο δήμαρχος που έδειξε να συμμερίζεται τα λεγόμενα του διευθυντή να πιέσει για την έλευση προσωπικού στον Αμπελώνα.

Δεν πρέπει να ξεχνούν άλλωστε ότι αλλάζει ο καιρός και το κυριότερο τα μέτρα που απαγορεύουν τον συνωστισμό θα ισχύουν για καιρό ακόμη κάνοντας ακόμη πιο τραγική την κατάσταση στον Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ