ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΡΑΣ!!! (ΦΩΤΟ)

Σε χώρο αναψυχής εν μέσω καραντίνας φαίνεται πως έχουν μετατρέψει άγνωστοι το δημοτικό σχολείο της Ανάβρας, χρησιμοποιώντας τις σχολικές αίθουσες ως τόπο συνάντησης, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο διευθυντής του σχολείου που έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο διευθυντής Γ. Νάστος σπεύδοντας το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο σχολείο για να δώσει κάποια βιβλία ενοχλήθηκε από έντονη μυρωδιά τσιγάρου για να διαπιστώσει στη συνέχεια πως κλειδωμένη αίθουσα του σχολείου είχε χρησιμοποιηθεί από αγνώστους, που άφησαν πίσω έντονα τα σημάδια της παρουσίας τους (σκουπίδια, αποτσίγαρα κλπ.).

Όπως διαπιστώθηκε, από την αίθουσα, όπου φυλάσσονται και οι υπολογιστές του σχολείου, δεν έλειπε το παραμικρό, με τον διευθυντή να ειδοποιεί ωστόσο τόσο την αστυνομία όσο και τον δήμο Αγιάς για το περιστατικό, ενώ ακολουθώντας τις οδηγίες τους προχώρησε σε αλλαγή των κλειδαριών της εξώπορτας και στην τοποθέτηση σήμανσης για την απαγόρευση πρόσβασης στο σχολείο.

Σημειώνεται πως παρά τα μέτρα που πάρθηκαν οι άγνωστοι επιμένουν να χρησιμοποιούν το σχολείο ως… στέκι, με τον διευθυντή να καταγγέλλει νέα παραβίαση του χώρου αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες από τον τόπο της… συνάντησης και ενημερώνοντας εκ νέου τόσο την αστυνομία όσο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας της Αγιάς.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ