ΚΕΛΛΑΣ – ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΣΕΑ 2017 ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ «ΙΑΝΟΥ» ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Την επίσπευση της διαδικασίας καταβολής των αποζημιώσεων, μέσω των ΚΟΕ (ΠΣΕΑ 2017) και για τους αμυγδαλοπαραγωγούς της επαρχίας Ελασσόνας, προκειμένου να πληρωθούν το προσεχές διάστημα, ζήτησε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής νομού Λάρισας Χρήστος Κέλλας από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Μετά την επικοινωνία παραγωγών της Ελασσόνας με τον βουλευτή της ΝΔ, ο κ. Κέλλας συναντήθηκε εκ νέου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από το προσωπικό του Οργανισμού, ώστε να πληρωθούν και οι Ελασσονίτες αμυγδαλοπαραγωγοί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται, πως ο φόρτος εργασίας στον μηχανισμό του ΕΛΓΑ από την διαχείριση των καταστροφών του «Ιανού», καθυστέρησε την αποστολή πορισμάτων για τους Ελασσονίτες παραγωγούς.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τον Λαρισαίο πολιτικό ότι με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες καταβολής των αποζημιώσεων για τις ζημιές του «Ιανού» και για την επαρχία Φαρσάλων, τονίζοντας «ότι το “στοίχημα” για τον ΕΛΓΑ είναι να καταβληθούν έως το τέλος του χρόνου».

Ο κ. Κέλλας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για την διαρκή συνεργασία τους και την ανταπόκρισή του στα δίκαια αιτήματα των παραγωγών του νομού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ