ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 9 – 12/ 12 ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και αυτή την εβδομάδα το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Για αυτή την εβδομάδα οι προσφορές που ισχύουν από Τετάρτη 9 έως και Σάββατο 12 Δεκεμβρίου είναι:

Μοσχάρι ψαχνό 7,39 €/κιλό

Μοσχάρι με κόκκαλο 5,49 €/κιλό

Μπον φίλε μόσχου 9,99 €/κιλό

Μπριζόλες λαιμού 3,59 €/κιλό

Μπριζόλες κόντρα με κόκκαλο 3,89 €/κιλό

Κότσι χοιρινό 2,99 €/κιλό

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,49 €/κιλό

Ψαχνό χοιρινό 3,99 €/κιλό

Σπάλα χοιρινή με κόκκαλο 2.99 €/κιλό

Μισάδι χοιρινό 2,90 €/κιλό

Κιμάς ανάμεικτος 5,49 €/κιλό

Κοτόπουλο μπούτια 2,19 €/κιλό

Κοτόπουλα ολόκληρα 2.19 €/κιλό

Λουκάνικα χωριάτικα 3.49 €/κιλό

Έντερα αρνίσια 2,49 €/κιλό

Συκωταριές αρνίσιες 2,99 €/κιλό

“Τα Μοσχαράκια μας αυτή την εβδομάδα είναι από τη Ραψάνη Λάρισας και τη Σκοπιά Φαρσάλων. Τα χοιρινά μας από την χοιροτροφή μονάδα Γεωργίου Μάλλια Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας. Τα κοτόπουλα μας είναι από φάρμες Ολύμπου Αμβροσιάδη. Αυτή την εβδομάδα επίσης θα βρείτε στο κατάστημα μας αρνάκια Αλμυρού και πρόβατα από την Αγία Λάρισας !!!

Ολα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ