ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΑ – ΔΟΜΟΚΟΣ

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στον οδικό άξονα που συνδέει τα Φάρσαλα με το Δομοκό εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Παρεμβαίνουμε σε ένα σημαντικό οδικό άξονα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μέλημά μας είναι η ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας και η ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Εργασίες

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε συνολικό μήκος 9,5 περίπου χιλιομέτρων, περιλαμβάνουν: καθαρισμό τριγωνικής τάφρου, εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζουν ρηγματώσεις, καθιζήσεις  ή φυσιολογική φθορά με την πάροδο του χρόνου, βελτίωση και συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ