ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ11&12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και αυτή την εβδομάδα το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο, της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας, στον Τύρναβο συνεχίζει την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Για αυτή την εβδομάδα βρείτε ακόμη μεγαλύτερες προσφορές που ισχύουν την Παρασκευή 11  και Σάββατο 12 Δεκεμβρίου:

Μοσχαράκι ψαχνό 6,99 €/κιλό

Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,99 €/κιλό

Χοιρινές μπριζόλες λαιμού η κόντρα 3,49 €/κιλό

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,29 €/κιλό

Μπον φίλε μόσχου 8,99 €/κιλό

Κιμάς ανάμεικτος 4,99 €/κιλό

Λουκάνικο χωριάτικο 2,49 €/κιλό

Αρνί γάλακτος 6,99 €/κιλό ολόκληρο 

Έντερα αρνίσια 1,99€/κιλό

Συκωταριές αρνίσιες – γλυκάδια 2,49€/κιλό

Κότσι χοιρινό 2,79 €/κιλό

Πανσέτα χοιρινή 3,79 €/κιλό

Κοτόπουλο ολόκληρο 1,99 €/κιλό

Μπούτι κοτόπουλο 1,99 €/κιλό

‘Τα αρνάκια μας είναι από το Σέσκλο Βόλου, τα μοσχαράκια μας από τη Ραψάνη Λάρισας, τα χοιρινά από τη  Ν. Αγχίαλο Βόλου και τα κοτόπουλα από τις φάρμες Ολύμπου Αμβροσιάδης.

Ολα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com