ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ

Τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορΩνοιό πενθεί η κοινότητα της Γιάννουλης, που αποχαιρετά τον ιεροψάλτη του ιερού ναού του Αγ. Γεωργίου Κωνσταντίνο Λαναρά, που έχασε τη μάχη στην εντατική του νοσοκομείου βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση ο διαχειριστής της σελίδας του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Γιάννουλης αναφέροντας τα εξής:

“Η Ενορία μας πενθεί και ανακοινώνει την εις Κύριον εκδημία του Ιεροψάλτου μας Κωνσταντίνου Λαναρά. Ένας νέος άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, Εκκλησιαστικό ήθος, σεβασμό και αγάπη. Ένας υπέροχος άνθρωπος που η θέση του στον Παράδεισο της Βασιλείας του Θεού είναι σίγουρη!

Πάλεψε για αρκετό καιρό στην εντατική του νοσοκομείου, με τον κορωνοϊό , όμως ο Θεός άλλα ήθελε, τον πήρε κοντά του να ψάλλει στο υπερουράνιο Θυσιαστήριο, μαζί με τους Αγγέλους.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ”.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στη Γιάννουλη και η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ