ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ του paidis.com για την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για το έργο της συντήρησης του κοινοτικού καταστήματος στον Βρυότοπο η πρόεδρος της κοινότητας Σταματία Γκουντουβά διευκρινίζει ότι παραβρέθηκε στην αυτοψία μόνο για να ανοίξει το γραφείο επειδή έχει τα κλειδιά της κοινότητας και ότι αυτή είναι η μόνη της ανάμειξη με την καταγγελία που αφορά το κοινοτικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι σε κάποια φράση του άρθρου σας γράφτηκε ότι έγινε αυτοψία και καταγγελία των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων στην κοινότητα Βρυοτόπου παρουσία της Προέδρου της κοινότητας. Το τελευταίο νομίζω δε χρειαζόταν γιατί χωρίς την παρουσία μου με το κλειδί της κοινότητας που διαθέτω και έχοντας υποχρέωση εκ νόμου να ανοίξω στους Δημοτικούς Συμβούλους, αυτό έπραξα.

Αυτή είναι η ανάμειξή μου στην καταγγελία που αφορά στο κοινοτικό κατάστημα”.

Σ.Σ.: Πουθενά στο ρεπορτάζ στο οποίο παραπέμπει το χθεσινό θέμα δεν αναφέρεται ότι η πρόεδρος έκανε κάποια καταγγελία. Ολο το ρεπορτάζ τονίζει ότι οι καταγγελίες έγιναν από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης. Στο ρεπορτάζ καταγράφεται η παρουσία της προέδρου όπως και των συμβούλων της κοινότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ