ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Λ. ΤΣΑΠΑΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Προγραμματίζεται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση στο Σύστημα υγείας στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημόσιο Συστημα υγείας και στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας, προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννη και του αντιδημάρχου Θ. Αδαμόπουλος.

Τα στελέχη της δημοτικής αρχής, συνοδευόμενα από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΠΠΝΛ κ. Κ. Λαρίση, βρέθηκαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να συναντήσουν με το νοσηλευτή και απεργό πείνας κ. Λ. Τσάπαλη.

Ως γνωστόν ο κ. Τσάπαλης, πραγματοποιεί εδώ και αρκετές ημέρες  απεργία πείνας ζητώντας από την κυβέρνηση την ικανοποίηση των αιτημάτων των υγειονομικών.

Οι κκ. Δεληγιάννης και Αδαμόπουλος, μετέφεραν στους εργαζόμενους στο ΠΠΝΛ Τσαπαλή τη στήριξη του Δημάρχου Απ. Καλογιάννη και του Δήμου Λαρισαίων στα αιτήματα των υγειονομικών και την αναγκαιότητα άμεσης στήριξης του Δημοσίου Συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κάλεσαν ωστόσο τον κ. Τσάπαλη να σταματήσει την απεργία πείνας για να μην βάλει  σε κίνδυνο την υγεία του.

Τέλος, τα στελέχη της Δημοτικής αρχής συναντήθηκαν και με τον διοικητή του ΠΠΝΛ Δημ. Κατσικονούρη.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ