ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Αντιμέτωποι με την οικονoμομική καταστροφή είναι οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Τυρνάβου οι οποίοι όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλη την Ελλάδα περίμεναν το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να ανοίξει η αγορά ενόψει των εορτών μήπως και πάρουν μία μικρή οικονομική ανάσα για να ανταποκριθούν στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν από τα 2 lockdown αλλά και την πολυετή κρίση στη χώρα.

Εντονος προβληματισμός επικρατεί επίσης και για την εξαγγελία λειτουργίας του λιανικού εμπορίου με click away, αφού όπως επισημαίνουν δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αναθέρμανση της αγοράς, αφού δεν υπάρχουν και οι απαραίτητες υποδομές στα μικρά καταστήματα για την εφαρμογή του.

Το φόβο του για την κατάσταση που δημιουργείται εκφράζει μέσω του paidis.com ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος έχει συγκαλέσει για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. του συλλόγου σε μία προσπάθεια να εξεταστούν τρόποι άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση για την άρση της απαγόρευσης αλλά και για τη διεκδίκηση γενναίων ενισχύσεων του λιανικού εμπορίου.

Ως έμποροι και επαγγελματίες του Τυρνάβου εκπέμπουμε SOS για να σώσουμε ότι σώζεται από την εορταστική περίοδο για τον βιοπορισμό μας και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας. Ξεπεράσαμε όλες τις αντοχές μας πια και φτάσαμε στα όρια της απόγνωσης και της εξαθλίωσης και το άνοιγμα των καταστημάτων σε αυτό το μικρό διάστημα της εορταστικής περιόδου θα μας δώσει το δικαίωμα να κάνουμε και εμείς Χριστούγεννα και να ελπίζουμε ότι μέσα από ένα γενναίο πρόγραμμα στήριξης από την Πολιτεία, θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι και εμείς και οι επιχειρήσεις μας μετά το τέλος αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης που επέφερε η πανδημία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com