ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ: ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δήλωση της βουλευτού Λάρισας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

Δεν έχουμε καταλάβει γιατί πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός μετά την σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις κυρώσεις της προς την Τουρκία. Θα μας τρελάνουν εντελώς , κάνοντας συνέχεια το μαύρο – άσπρο.

Που είναι κύριε Μητσοτάκη οι κυρώσεις «που θα δαγκώνουν»; Δεν συζητήθηκαν καν και πήγαν για τον Μάρτη. Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι που λέει και ο λαός μας. Όπως σχολίασε και ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα σα να βγήκε από άλλη σύνοδο κορυφής» και μίλησε για μία «από τις σημαντικότερες ήττες των τελευταίων δεκαετιών»

Το ίδιο επισήμανε και η Φώφη Γεννηματά λέγοντας «η υπόθεση των κυρώσεων ενάντια στην Τουρκία από το Ευρωπαϊκό συμβούλιο κατέληξε σε φιάσκο για την Ευρώπη και ήττα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά».

Κατά τη γνώμη μου, αν αυτή η ήττα αφορούσε μόνο τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά θα ήταν λίγο το κακό, αφορά όμως την χώρα και την Εθνική της αξιοπρέπεια, που απ’ ότι φαίνεται δεν είναι ικανός να υπερασπιστεί ο πρωθυπουργός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ