ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Δεν εξαργύρωσε την επιτυχία της απέναντι στον ΠΑΟΚ η ΚΑΕ Λάρισα, που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League γνώρισε την ήττα στο κλειστό της Νεάπολης από τον Ιωνικό με σκορ 76-97.

Οι παίκτες του Λ. Γαβριήλ εμφανίστηκαν στο παρκέ κατώτεροι των προσδοκιών και βρέθηκαν στο -2 με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου, με τον Ιωνικό να εκμεταλλεύεται τα απανωτά λάθη τους, να πατάει γκάζι από τα μισά της 2ης περιόδου και να «χτίζει» μια διαφορά 14 πόντων με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τον Τζ. Σμιθ να παλεύει μόνος του και τους υπόλοιπους να συναγωνίζονται σε λάθη και αστοχία, ενώ ο τεχνικός της Λάρισας στο τελευταίο «κομμάτι» του παιχνιδιού πέρασε στο παρκέ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ντ. Μπέρι για να βρει ρυθμό.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ιωνικό να πανηγυρίζει το «διπλό», ενώ προβλημάτισε το γεγονός πως δεν έδειξε να απειλείται ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-24, 41-55, 58-75, 76-97

ΛΑΡΙΣΑ (Γαβριήλ): Μπράουν 14 (2 τρίποντα, 2 ασίστ, 6 λάθη), Γκούντγουιν 7, Γουέμπ 13 (3/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ρας 5 (1), Μούρτος 4, Κώττας, Σμιθ 22 (4/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 5/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο), Καμάρας, Μπέρι, Καμπερίδης 2, Σπυρόπουλος 6, Παπαδάκης 3 (1)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αγγέλου): Σμιθ 19 (6/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ασίστ), Έλμορ 12 (2), Μαυροκεφαλίδης 11 (1), Χόλογουελ 18 (5/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Μουχαϊμίν 8 (2/7 σουτ), Πετρόπουλος 3 (1), Πριτζέτ 7 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη), Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Φιτζπάτρικ 6, Τουντζιαράκης, Χουγκάζ 13 (3/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ)

Οι δηλώσεις του Λίνου Γαβριήλ:

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιωνικό για τη νίκη που πέτυχε. Εμείς ξεκάθαρα παραμείναμε στην Θεσσαλονίκη… Δυστυχώς, και η ψυχή και το σώμα βρίσκονται εκεί. Είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε αλλά έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα, προκειμένου να εμφανιστούμε πνευματικά αδύνατοι και κακοί στην ατομική άμυνα. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί, δεδομένου ότι δεν έπαιξε μια εβδομάδα. Προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Κολοσσός, ΠΑΟΚ), ενώ γυρίσαμε από το τελευταίο ματς στις 3 το πρωί. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι πρέπει να παρουσιαστούμε επιθετικοί εναντίον μιας φρέσκιας ομάδας, έχοντας και μια σημαντική προσθήκη. Δυστυχώς, όμως, δεν το προσεγγίσαμε με τον τρόπο αυτό. Ήμασταν κακοί στην προσωπική άμυνα.

Δεν σταματάμε εδώ και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι υπάρχει και μια ιδιομορφία στο πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού. Αντιμετωπίσαμε δυσκολία να προπονηθούμε το πρόσφατο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου επήλθε η κόπωση. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να αναλύσουμε κάθε φάση.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ