ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΑΡΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Θέλοντας να ευχαριστήσει την πελατεία του και γενικά το καταναλωτικό κοινό του Τυρνάβου που το αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας το νέο κρεοπωλείο “Καρέλας” στον Τύρναβο για αυτό το Σάββατο μαζί με τις μεγάλες προσφορές σε διάφορα είδη κρεάτων θα προσφέρει σε όλους τους πελάτες δωρεάν αρνίσια κεφαλάκια που προέρχονται από τα ιδιόκτητα σφαγεία της επιχείρησης στο Βόλο.

Και μην ξεχνάτε και το Σάββατο ισχύουν οι παρακάτω προσφορές:

Μοσχαράκι ψαχνό 6,99 €/κιλό

Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,99 €/κιλό

Χοιρινές μπριζόλες λαιμού η κόντρα 3,49 €/κιλό

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,29 €/κιλό

Μπον φίλε μόσχου 8,99 €/κιλό

Κιμάς ανάμεικτος 4,99 €/κιλό

Λουκάνικο χωριάτικο 2,49 €/κιλό

Αρνί γάλακτος 6,99 €/κιλό ολόκληρο 

Έντερα αρνίσια 1,99€/κιλό

Συκωταριές αρνίσιες – γλυκάδια 2,49€/κιλό

Κότσι χοιρινό 2,79 €/κιλό

Πανσέτα χοιρινή 3,79 €/κιλό

Κοτόπουλο ολόκληρο 1,99 €/κιλό

Μπούτι κοτόπουλο 1,99 €/κιλό

‘Τα αρνάκια μας είναι από το Σέσκλο Βόλου, τα μοσχαράκια μας από τη Ραψάνη Λάρισας, τα χοιρινά από τη  Ν. Αγχίαλο Βόλου και τα κοτόπουλα από τις φάρμες Ολύμπου Αμβροσιάδης.

Ολα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ