ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ

Τσουνάμι εξελίξεων καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «βυσσινί» ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου κάνει γνωστό ότι εγκαταλείπει το… καράβι, δίχως ωστόσο να αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση. Σημειώνεται πως η παραίτηση έγινε δεκτή, ενώ αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μάρκου αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα το μεσημέρι υπέβαλα την παραίτηση μου με άμεση ισχύ από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΛ και τη θέση του διαχειριστή της εταιρείας Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ έπειτα από 5μιση χρόνια, ολοκληρώνοντας τον τρίτο μου κύκλο ως στέλεχος της ομάδας, ενός κύκλου που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 με την απόκτηση του πλειοψηφικό πακέτου των μετοχών από τον κ. Αλέξη Κούγια.

Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα της πόλης και της καρδιάς μου από υψηλές θέσεις ευθύνης, εκπροσωπώντας την σε ανώτατο επίπεδο ως μέλος του ΔΣ της Super League και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και για τη συνεργασία μας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, που η ομάδα μας αγωνίστηκε να επανέλθει και να εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία, εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτέλεσαν και αποτελούν τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΛ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό προσωπικό, τους φροντιστές και τα στελέχη, για την αγαστή συνεργασία μας, τη στήριξη και τη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση τους κ.κ. Κώστα Μαντζιώκα, Γιώργο Μπασδέκη, Γιώργο Ζαχαρή, Γιάννη Καλογιάννη και Κώστα Τσαρέα. Τέλος, ευχαριστώ τους ακούραστους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους μου στην απαιτητική καθημερινότητα της διοίκησης, διαχείρισης και εκπροσώπησης της ΠΑΕ Τάσο Χριστακόπουλο, Κώστα Κοταρέλα και Αγγελική Χατζή, που ήταν πάντα δίπλα μου, χωρίς προϋποθέσεις, για οτιδήποτε και οποτεδήποτε αν τους χρειάστηκα…”.

ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ σημειώνει πως η παραίτηση του Σ. Μάρκου έγινε δεκτή από τον μεγαλομέτοχο:

“Δεκτή έκανε ο κ. Αλέξης Κούγιας την παραίτηση του μέχρι σήμερα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου. Ο κ. Μάρκου σε αυτά τα περίπου 6 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία, τόσο στην οικογενειακή, όσο και την κοινωνική του ζωή. Η αναπλήρωση του κ. Σωτήρη Μάρκου προσωρινά θα γίνει από μέλος του ΔΣ, αφού λόγω Covid19 δεν μπορούν να γίνουν και απαγορεύονται οι Γενικές Συνελεύσεις”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com