ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ

Συνέντευξη τύπου ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις απανωτές αγωνιστικές αποτυχίες και τις απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών, ενώ «κερασάκι στην τούρτα» αποτελεί και η σημερινή παραίτηση του διοικητικού Σωτήρη Μάρκου, την ώρα που ο μεγαλομέτοχος έκανε γνωστό πως προσέγγισε τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα!!

Με τους Λαρισαίους να μην ξεχνάνε την από 30 Σεπτεμβρίου «φωτογραφική» ανακοίνωση της ΠΑΕ με αφορμή τη συνεργασία του ποδοσφαιριστή με τον Απόλλωνα Λάρισας, τα περί «αρχηγού μιας βρώμικης παρέας που είχαμε στα αποδυτήρια μας…» και τα «με είχαν ενημερώσει τότε που αποφάσισα να τον βάλω στα αποδυτήρια μας, όταν τον έδιωξαν κακήν κακώς από την προηγούμενη ομάδα του με σαφή υπονοούμενα ότι ήταν στημένος, λέγοντας μου να μην τον πάρω ακόμη και αν ζητούσε να παίξει δωρεάν» καταλήγοντας με το «ο Θεός να τον βοηθήσει να επιβιώσει, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και στο μαγαζί του δεν πατάει άνθρωπος», ο κ. Κούγιας επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Β. Μόρα, δίνοντας του μάλιστα την επιλογή να αγωνιστεί ή και να αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης, που πέρασε το πρωί την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ, απέρριψε την πρόταση, ενώ σε ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συνάντηση αναφέρονται τα εξής:

“Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν”.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ

Στο περιθώριο των παραπάνω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η συνέντευξη τύπου που έχει προαναγγείλει για πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων ο μεγαλομέτοχος με προηγούμενη ανακοίνωση (10/12), ενώ άγνωστο παραμένει το πόσοι τελικά συνάδελφοι ανταποκριθούν στην πρόσκληση, όταν ο ίδιος στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση παραδέχεται επιλεκτική ενημέρωση δημοσιογράφων για μεταγραφικά θέματα της ομάδας!

«… Για την ΑΕΛ και για εμέ προσωπικά είναι θεσμός (σ.σ. συγκεκριμένη εφημερίδα) και για αυτό και όλες τις φορές που πραγματοποιούμε μεταγραφές ο ίδιος προσωπικά δίδω την είδηση», τονίζεται στην ανακοίνωση που αν μη τι άλλο βάζει στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, λες και κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται «για το καλό και την πρόοδο της ΑΕΛ» και ΚΥΡΙΩΣ για την ενημέρωση των φιλάθλων, που τα τελευταία χρόνια παραμένουν άναυδοι παρατηρητές των όσων συμβαίνουν στην ομάδα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ