ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΑΡΕΛΑ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνεχίζοντας την πολιτική των προσφορών προς τους πελάτες του το νέο κρεοπωλείο ΚΑΡΕΛΑ στον Τύρναβο ξεκίνησε και αυτή την εβδομάδα με δώρα προς το καταναλωτικό κοινό.

Ετσι πριν ακόμη ανακοινώσει τις εβδομαδιαίες προσφορές σε όλων των ειδών τα κρέατα που προσφέρει από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο θα προσφέρει δωρεάν στους πελάτες κεφαλάκια αρνίσια τον νόστιμο μεζέ που αρέσει σε όλους τους καλοφαγάδες.

Αρνάκια αρνίσια από τα ιδιόκτητα σφαγεία της επιχείρησης στο Βόλο για όλους εσάς που θα προτιμήσετε και αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο ΚΑΡΕΛΑΣ στον Τύρναβο.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ