Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!

Ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Κοντσιώτη, Msc. Φυσικού στο ΓΕΛ Φαλάνης, αιρετού μέλους του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Τη Δευτέρα 7-12-2020 και ώρα 13:50, η γραμματέας του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., σε τηλεφωνική επικοινωνία, μου ανακοίνωσε ότι σήμερα στις 15:00 θα γίνει συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και ερωτήθηκα εάν μπορώ να συμμετάσχω. Η απάντησή μου ήταν ότι πρέπει να τηρείται η νόμιμη διαδικασία για τη σύγκληση του Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση να μου στείλει την ημερήσια διάταξη. Εκεί τελείωσε η συνομιλία και στις 14:10 μου είχε σταλεί πρόσκληση για συμμετοχή στο Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη στις 15:00!!

Φυσικά και δεν συμμετείχα. Αφού ούτε κάτι το επείγον ήταν αλλά ούτε έχει οριστεί τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι σήμερα. Την επομένη δημοσιεύθηκε η απόφαση της Διευθύντριας με αριθμό πρωτοκόλλου 26888/7-12 202 η οποία μνημόνευε τη συνεδρίαση εκείνης της ημέρας, πράξη 78 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.. Στις 11-12-2020, στο επόμενο Συμβούλιο, κατέθεσα δήλωση διαμαρτυρία για την παράνομη ενέργεια της Διευθύντριας και ότι θα υπερασπιστώ το δίκιο και τη νομιμότητα. Κανένα από τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου δεν πήρε θέση. «Η σιωπή των αμνών».

Χθες έγινε πρόσκληση για συνεδρίαση του Συμβουλίου την Τετάρτη 16-12-2020. Με έκπληξη διάβασα την ημερήσια διάταξη, αφού ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η επανάληψη της συνεδρίασης πράξη 78/7-12-20, η οποία αφορά τοποθετήσεις εκπαιδευτικών. Από πού προκύπτει ότι επαναλαμβάνεται μία πράξη του Συμβουλίου; Ποιος νόμος προβλέπει αυτή τη διαδικασία και αφού έχει εκδοθεί απόφαση η οποία στηρίζεται στην παραπάνω πράξη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.; Τί μεσολάβησε και έχουμε αυτή την εξέλιξη; Υπάρχουν νέες διαδικασίες και εισάγονται νέα ήθη στη δημόσια Διοίκηση; Οι παρανομίες δεν διορθώνονται με άλλες, νέες παρανομίες. «Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο;»

Λάρισα, 15-12-2020

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ