ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Δεν τον πιάνεις πουθενά τον Λαρισαίο, που από τη μια διαμαρτύρεται για τα πεσμένα φύλλα και την «άναρχη» ανάπτυξη των δέντρων και από την άλλη γκρινιάζει για τις σχετικές παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου στο κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστικό το περιστατικό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κλαδέματος στην οδό Κούμα, όταν εκνευρισμένος επαγγελματίας θεώρησε πως η κίνηση στο κατάστημά του «πλήττεται» από τις εργασίες που βρισκόταν σε εξέλιξη, για να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο με υπάλληλο, με τον επαγγελματία μάλιστα να καταφεύγει στον δήμο Λαρισαίων καταγγέλλοντας πως ο εργαζόμενος δεν του έδωσε τα στοιχεία του.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο paidis.com ο αρμόδιος της υπηρεσίας Πρασίνου Θ. Καφφές, επισημαίνοντας ωστόσο πως το πρόγραμμα του δήμου όσον αφορά στο κέντρο είναι συγκεκριμένο και αποδίδοντας το μεμονωμένο περιστατικό σε παρεξήγηση και εκνευρισμό εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγορά λόγω της πανδημίας και των μέτρων.

«Η υπηρεσία φροντίζει για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του κέντρου, ενώ τα συνεργεία μας αποχώρησαν πολύ νωρίς το μεσημέρι παραδίδοντας πεντακάθαρο τον πεζόδρομο προκειμένου να δουλέψουν τα καταστήματα», κατέληξε ο κ. Καφφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση θα διερευνηθεί, δίχως να αναμένεται να της δοθεί περαιτέρω διάσταση, μιας και ο επαγγελματίας περιορίστηκε να παραπονεθεί για το ότι ο υπάλληλος δεν του έδωσε τα στοιχεία του, πράγμα το οποίο όμως επ’ουδενί δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ