“ΚΑΜΠΑΝΕΣ” ΣΕ Α. ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

Με χρηματικά πρόστιμα και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τον μεγαλομέτοχό της Α. Κούγια τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο ισχυρός της άνδρας με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Οι αποφάσεις αφορούν στα όσα επισημάνθηκαν στα φύλλα αγώνα της 6ης και της 11ης αγωνιστικής και στα παιχνίδια της ΑΕΛ με τον Άρη και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα, ενώ αναλυτικά το αρμόδιο όργανο ανακοίνωσε τα εξής:

6η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας):«Βάσει των αναφερομένων στο από 02/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

11η αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας, Η. Λαζάρου: «Βάσει των αναφερομένων στο από 07/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 07/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ