ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ν. Γάτσας: Ουσιαστικός ο ρόλος της για το Δήμο μας

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας, μέσω τηλεδιάσκεψης και συζήτησε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2021.

Στην επιτροπή προήδρευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθ. Ζιώγας και τα θέματα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δ. Κουρομπίνας, οι οποίοι  παρουσίασαν τα σχέδια του Τεχνικού Προγράμματος και αντίστοιχα του Προϋπολογισμού  για το 2021.

Στην επιτροπή συμμετέχουν συλλογικοί φορείς από το Δήμο Ελασσόνας και πολίτες, οι οποίοι τοποθετήθηκαν και πρότειναν τον εμπλουτισμό του τεχνικού προγράμματος με περισσότερες δράσεις και έργα.

Ο κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Ευχαριστώ τα μέλη της Επιτροπής για τη συμμετοχή τους στη σημαντική αυτή συνεδρίαση – διαβούλευση. Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους, όμως καταφέραμε να κάνουμε πολλά και να προγραμματίσουμε ακόμη περισσότερα. Μεταξύ αυτών συντάξαμε ένα ολοκληρωμένο τεχνικό πρόγραμμα για το 2021, το οποίο περιλαμβάνει τα νέα ενταγμένα έργα, τα έργα που ξεκίνησαν το 2020 και συνεχίζονται, τα έργα που δημοπρατήθηκαν και θα ξεκινήσουν μέσα στη νέα χρονιά και εκείνα που θα δημοπρατηθούν στις αρχές του 2021. Είναι έργα που προσφέρουν στην ανάπτυξη της περιοχής με την δημιουργία και αναβάθμιση υποδομών και έργα που έρχονται να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και των δικτύων. Είναι έργα που ζήτησαν οι φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τα μέλη της Επιτροπής, σε προηγούμενη διαβούλευση, εντάσσονται στο νέο τεχνικό πρόγραμμα και σύντομα θα υλοποιηθούν. Είναι πολλά ακόμα που προτάθηκαν στη φετινή διαβούλευση και δεν έχουν ενταχθεί, όμως με τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά μέσα στα επόμενα χρόνια».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com