Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, την κατάσταση της υγείας του αλλά και τον αγώνα του συντρόφου του στο ΚΙΝΑΛ πρώην υφυπουργού Λ. Γρηγοράκου και τον θάνατο της προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του ΓΝΛ Αν. Παρασκευούδη μίλησε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας (MEGA) ο πρώην βουλευτής του κόμματος, ορθοπεδικός γιατρός Κ. Μπαργιώτας.

«Παραμένω συμπτωματικός και ακολουθώ σχετική αγωγή στο σπίτι», περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του ο κ. Μπαργιώτας, που έσπευσε να δηλώσει τη συμπαράστασή του στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, καθώς ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας επί ΠΑΣΟΚ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δίνοντας τη δική του μάχη με τη νόσο.

«Οι σκέψεις μας είναι με τον Λεωνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στον θάνατο της προϊσταμένης του ΓΝΛ Αν. Παρασκευούδη που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από τον ιό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως αποκάλυψε ο Κ. Μπαργιώτας στην ΕΡΤ Λάρισας εδώ και έξι ημέρες παρουσίαζε συμπτώματα και μετά το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είναι θετικός, ενώ θετικοί εντοπίστηκαν επίσης η σύζυγος και το μεγαλύτερο παιδί του και αρνητικές οι δύο μικρότερες κόρες του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ