THE AGE OF MEAT: ΚΡΕΑΤΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Θέλοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και να σαγηνεύει τον ουρανίσκο κάθε απαιτητικού και στις ημέρες των γιορτών, η υπερκρεαταγορά «The Age of Meat» για μία ακόμη φορά πρωτοτυπεί και φέρνει κοντά σας κρεατοκαλλιτεχνήματα φτιαγμένα με γνώση και μεράκι που είναι βέβαιο ότι θα σας καταπλήξουν.

Αρκεί μία επίσκεψη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι βέβαιο ότι πέραν της τεράστιας ποικιλίας σε  κρέατα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής κοπής θα εντυπωσιαστείτε από συνταγές που θυμίζουν γλυκά αλλά είναι παρασκευές φτιαγμένες από τους καλλιτέχνες συνεργάτες του καταστήματος που είναι άτομα εξειδικευμένα και καταρτισμένα στην τέχνη του κρέατος.

Εχοντας ως βάση τη φιλοσοφία και τις γνώσεις της μεγαλύτερης βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα, της Papageorgiou Food Service, η υπερκτρεταγορά «The Age of Meat» σας προσφέρει την ανώτατη ποιότητα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, ειδικές κοπές, κρέας από μοσχάρια Black Angus καθώς και κρέατα ωρίμανσης.

Στόχος είναι να μπει στο τραπέζι σας όχι απλά το «καλό κρέας» αλλά και η ιεροτελεστία του γύρω από το μαγείρεμα και τη γευστική δοκιμή.

Το κρέας είναι πάντα πρώτο! Αυτή είναι η φράση που αντανακλά στο μέγιστο τη φιλοσοφία του The Age of Meat και βρίσκει την κυριολεκτική της σημασία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξενεί κάθε λογής κρέατα, εξαιρετικής ποιότητας, από βραβευμένες και πιστοποιημένες φάρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές εξασφαλίζει την πάντα σταθερή ποιότητα καθώς το κρέας ελέγχεται αυστηρά σε κάθε στάδιο της παραγωγικής του διαδικασίας.

To Meat Room, εκτός από χώρος ψυγείο-κόσμημα είναι η καρδιά του καταστήματος, είναι η πηγή και το κίνητρο για να δημιουργήσου και να σας προσφέρουν καθημερινά το καλύτερο, ποιοτικότερο κρέας για την επιχείρηση ή το τραπέζι του σπιτιού σας.

Και αν το Meat Room είναι η καρδιά του καταστήματος, η ψυχή και το σώμα βρίσκονται μέσα στον χώρο που συνυπάρχουν και συν-δημιουργούν οι Meat Specialists!

Κοπές παραδοσιακές αλλά και πιο εξειδικευμένες, κρέατα ξηρής ωρίμανσης προσφέρονται καθημερινά και ικανοποιούν τις προσδοκίες ακόμη και του πιο ψαγμένου και απαιτητικού κρεατοφάγου.

Επιπλέον, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τροφίμων συμπληρώνοντας το κρέας με προϊόντα κορυφαία και διαλεγμένα που θα απογειώσουν την εμπειρία σας στο χώρο μας.

Μία επίσκεψη είναι αρκετή.

«The Age of Meat» στο 10ο χλμ της ε.ο. Λάρισας – Αμπελώνα και στο τηλέφωνο 2416 007228 για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες.

«The Age of Meat»: www.theageofmeat.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ