Ε.Σ.Λ.: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας σας ενημερώνει ότι φέτος λόγω πανδημίας και ρυθμίσεων click away δεν μπορεί να εφαρμοστεί εορταστικό ωράριο στην αγορά της Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

“Φέτος διανύουμε μία περίοδο όπου λόγω της πανδημίας και των μέτρων που τη συνοδεύουν, η λειτουργία των επιχειρήσεων που παραμένουν ανοιχτές, γίνεται με την μέθοδο click away ( παραλαβή έξω από το κατάστημα ), κατόπιν ραντεβού.

Ως εκ τούτου είναι ανέφικτο ένα εορταστικό ωράριο, καθώς ουσιαστικά το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό. Όλες οι επιχειρήσεις χονδρικού και λιανικού εμπορίου μπορούν να λειτουργούν βάσει του διευρυμένου Εθνικού ωραρίου (07:00 – 21:00) αναλόγως τις ανάγκες του κάθε καταστήματος.

Επίσης τις δύο τελευταίες θεσμοθετημένες Κυριακές του χρόνου, 20/12 και 27/12, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά βάσει νόμου με την μέθοδο click away.

Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι αξιοποιήστε με κάθε τρόπο ότι μπορείτε πάντα με ασφάλεια και διαχειριστείτε με κάθε επιτρεπτή μέθοδο το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει όλοι”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ