4 ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 36 – 57 ΕΤΩΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 48ωρο, 11 άνθρωποι ηλικίας 36 ως 57 χρόνων έχουν καταλήξει νοσηλευόμενοι, με επιπλοκές της λοίμωξης Covid-19 σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, εκ των οποίων οι 4 σε νοσοκομεία της Λάρισας και μία στο νοσοκομείο του Βόλου.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 39 χρόνων που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό, στα νοσοκομεία Αχιλλοπούλειο Βόλου και Κουτλιμπάνειο Λάρισας – και οι δύο κατά πληροφορίες που δημοσιεύει η σελίδα thecaller.gr είχαν νοσογόνο παχυσαρκία, που σύμφωνα με τους ειδικούς αποδεικνύεται μείζων παράγοντας κινδύνου για σοβαρή νόσηση από κορωνοϊό.

Με αναφορά του ίδιου επιβαρυντικού παράγοντα, έχουν προστεθεί στη λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού, άλλοι τρεις άνθρωποι: δυο 54χρονες που κατέληξαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ένας 52χρονος στο Αττικόν.

Τη ζωή του έχασε σήμερα και ο 49χρονος επιχειρηματίας που επίσης πάλευε σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα ανάμεσα στους νέους που έχασαν τη ζωή τους είναι δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 58 χρόνων, στα νοσοκομεία Βέροιας και Αλεξανδρούπολης, για τους οποίους δεν αναφέρονται υποκείμενα νοσήματα, ενώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου κατέληξαν τις τελευταίες δύο ημέρες ένας 53χρονος και ένας 57χρονος, με χρόνια νοσήματα. Επίσης, στο Ασκληπιείο μια 52χρονη κατέληξε, καθώς τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχε κατέστησαν άνιση τη μάχη της με τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ