ΕΚΛΕΙΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ALPHA BANK ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Προληπτικά ανέστειλε σήμερα Τρίτη τη λειτουργία του το κατάστημα της Alpha Bank στη Λάρισα (Αλ. Παπαναστασίου 23), καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της τράπεζας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η τράπεζα θέτοντας άμεσα σε εφαρμογή το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί σήμερα γενική απολύμανση του καταστήματος, ενώ οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Σημειώνεται πως το κατάστημα της Παπαναστασίου θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου με νέα σύνθεση προσωπικού, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα, μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες, την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας».

Θυμίζουμε πως η τράπεζα είχε επιβεβαιώσει κρούσμα κορωνοϊού και στις 10 Νοεμβρίου, προχωρώντας και τότε σε τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και λειτουργώντας την επόμενη με νέα σύνθεση προσωπικού, με εργαζόμενους από
Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com