ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ!

Ανακοίνωση – καταγγελία της κ.ο. Λάρισας του ΚΚΕ (Μ-Λ)

Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν από τη στοχοποίηση του Ηλία Σκυλλάκου από την Ενωση Αστυνομικών Λάρισας και η στοχοποίηση όσων έχουν τη δυνατότητα να έχουν δημόσιο λόγο συνεχίζεται!

Αυτήν την φορά με τον Κώστα Σταυριανό, ραδιοφωνικό παραγωγό στο δημοτικό ραδιόφωνο της Λάρισας, επειδή τόλμησε και τοποθετήθηκε στην εκπομπή του ενάντια στο όργιο κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής με αφορμή τα γεγονότα στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου!

Αφού λοιπόν  ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών με δημόσια τοποθέτηση κάλεσε τον δήμαρχο να πάρει θέση, ο δήμαρχος δεν άργησε να απαντήσει, κόβοντας την εκπομπή του! Με λίγα λόγια, ο δήμαρχος πήρε θέση υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής, της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, της φίμωσης και της περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών!

Το δικαίωμα στο δημόσιο λόγο, το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης των απόψεών μας, όλα τα δημοκρατικά μας δικαιώματα βρίσκονται στο στόχαστρο. Ακόμα και το δικαίωμα στη δουλειά βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, αν δεν συμφωνείς με την άρχουσα τάξη και τους τοπικούς άρχοντες.

Θέλουν να σωπάσουν κάθε αντίθετη φωνή στην ζοφερή πραγματικότητα. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία, προκειμένου να μην αντιστέκονται, να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Δεν θα τους περάσει!

Καλούμε όλο το δημοκρατικό λαό της Λάρισας, να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πολιτική της στοχοποίησης, της φίμωσης, της περιστολής των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com