ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δείτε το πρόγραμμα του μητροπολίτη που θα παραστεί στις κεκλεισμένων των θυρών λειτουργίες για τον Αγιο Γεδεών στις 29 και 30 Δεκεμβρίου στον Τύρναβο

Το πρόγραμμα ακολουθιών της ημέρας των Χριστουγέννων στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου ανακοίνωση σήμερα η Μητρόπολη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 ·        05:00-08:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων (π. Ιγνάτιος).

 ·        08:30- 09:30 Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων (π. Βαρθολομαίος).

 ·        10:00-11:00 Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων (π. Χρήστος).

 ·        12:00-20:00 Ο Ναός θα παραμείνει ανοιχτός για «ατομική προσευχή».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα του μητροπολίτη διαμορφώνεται ως εξής:
– Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και στις Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, κεκλεισμένων των θυρών.
– Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 18:00, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό της Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, κεκλεισμένων των θυρών.
– Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, από τις 05:00 έως 08:30, τηρουμένων των μέτρων που έχουν κοινοποιηθεί με εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου.
– Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει για την εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης, κεκλεισμένων των θυρών.
– Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, κεκλεισμένων των θυρών.
– Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 18:00, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, κεκλεισμένων των θυρών.
– Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com