ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Γ. ΤΑΤΣΗ Ο Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν έγινε η μεταγραφή του Bruno Barranco με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Τάτση Ιωάννη και του κ. Αλέξη Κούγια, επανέρχεται στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Τάτση ο διακεκριμένος προπονητής και γυμναστής Κώστας Κατσάρας.

Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Κατσάρας, ήταν άμεσος συνεργάτης του εξαιρετικού προπονητού της ΑΕΛ κ. Dostanic, που μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση, ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ΑΕΛ, την περίοδο 2015-2016, που είχε κατάληξη την πανηγυρική άνοδο της στην Super League, η οποία είχε καταλήξει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά την διάλυση της, λόγω της κακής διαχείρισης Πηλαδάκη και της δημιουργίας χρεών 19.000.000€.

Ο Κώστας Κατσάρας είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ οικιοθελώς μετά το τέλος 2015-2016 και της αναλήψεως της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του Bruno Barranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ