ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό είχε στο γραφείο του ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου Σωτήρης Τζιούφας θέλοντας να τον ευχαριστήσει μεταφέροντας και τα αισθήματα σύσσωμης της διοίκησης του οργανισμού για τη μέχρι τώρα στενή και αποδοτική συνεργασία των δύο πλευρών που έφερε σημαντικά έργα στην περιοχή ευθύνης του ΤΟΕΒ.

Ο κ. Τζιούφας κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε τον καθοριστικό ρόλο του κ. Αγοραστού στην έγκριση και προώθηση των έργων υπογειοποίησης των δικτύων άρδευσης στις περιοχές Αμπελώνα, Γιάννουλης και Φαλάνης συνολικού προϋπολογισμού 4 περίπου εκ. € τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της νέας χρονιάς και με την ολοκλήρωσή τους θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων του οργανισμού και στην προστασία των υδάτινων πόρων της περιοχής αφού θα εκμηδενιστούν οι διαρροές νερού που παρατηρούνται σήμερα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης οι κ.κ. Αγοραστός και Τζιούφας συζήτησαν και για νέα έργα στην περιοχή τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ