ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δένδρων “Η ΑΡΓΙΣΣΑ” σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού προχώρησαν αυτές τις ημέρες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε διανομή τροφίμων σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη στην περιοχή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Την προσπάθεια αυτή του συλλόγου που στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης όλων εκείνων που έχουν ανάγκη στήριξαν και ενίσχυσαν κάτοικοι της περιοχής που έφεραν τρόφιμα στα μέλη της διοίκησης του συλλόγου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα που επιβάλει η ανάγκη προστασίας από τον κορωνοϊό.

Παράλληλα ο σύλλογος χρησιμοποίησε τα έσοδα από τα καλαίσθητα ημερολόγια της νέας χρονιάς που κυριολεκτικά έγιναν ανάρπαστα για την αγορά τροφίμων και κυρίως μεγάλης ποσότητας λαδιού.

“Σαν σύλλογος θα είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε πάρα πολλούς” σημειώνει η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Παρασκευούδη που καλεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Δένδρων – Πλατανουλίων να στηρίξουν το σύλλογο που σημειωτέον ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και προς τους πλημμυροπαθείς των Φαρσάλων.

Οσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να ενισχύσουν το σύλλογο να επικοινωνήσουν με την κ. Παρασκευούδη στο τηλέφωνο: 6909 458535 και με τη γραμματέας Χαρούλα Γκούτζι στο 6971 640028.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ