ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανακοίνωση της οργάνωσης

Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες, όμως το πνεύμα των Χριστουγέννων εκπέμπει πάντα την ίδια ζεστασιά στις ψυχές μας. Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει περιορίσει τις μετακινήσεις και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η ζωή μας έχει μπει σε παύση. Οφείλουμε να νοιαζόμαστε και να δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους.

H προσφορά είναι βασικό συστατικό των Χριστουγέννων, ειδικά όταν προσφέρουμε σε άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη, γεμίζουμε με αισθήματα χαράς και ευφορίας. Γι αυτό κι εμείς φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξαμε να προσφέρουμε παιχνίδια σε παιδιά ευπαθών οικογενειών του Συλλόγου Τριτέκνων  Ν. Λάρισας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα τους και να δώσουμε δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που βιώνουν. Επίσης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», συμμετείχαμε στην εθελοντική αιμοδοσία που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στις αυξημένες ανάγκες για αίμα που αντιμετωπίζει η χώρα μας  λόγω της πανδημίας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα διοικητικά συμβούλια και των δύο αυτών συλλόγων για το έργο, την προσφορά και την κοινωνική τους ευαισθησία και να τονίσουμε πως θα είναι χαρά μας να συνεισφέρουμε ξανά όποτε αυτό μας ζητηθεί.

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη και περισσότερη αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ