ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας προσφέρουν φέτος σε 84 οικογένειες – ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου το Χριστουγεννιάτικο Καλάθι Αλληλεγγύης με την ευγενική στήριξη επιχειρήσεων, σωματείων, υπηρεσιών και πολιτών.

Το Χριστουγεννιάτικο καλάθι αλληλεγγύης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, έχει ως στόχο την παροχή ουσιαστικής βοήθειας (είδη πρώτης ανάγκης) σε απόρους δημότες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Στα πλαίσια της στήριξης προς τους συνανθρώπους μας θα πραγματοποιηθεί  διανομή αγαθών  στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020  και ώρα 10.00 – 14.00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης τους ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

Ευχόμαστε το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» να είναι ένα δώρο αγάπης και ελπίδας για τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ