ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Β. ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα νοσοκομεία της Λάρισας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς για να μεταφέρει τις ευχές και τις ευχαριστίες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Περιφερειακού Συμβουλίου στο προσωπικό των νοσοκομείων.

Παράλληλα η επίσκεψη είχε και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς ο κ. Πινακάς μετά από διαδικτυακή συνάντηση που είχε με τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Λάρισας , την εκπαιδευτικό κ. Καρανίκα Ελευθερία και την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας κ. Παπαδημητρίου Άρτεμις, αποδέχτηκε την παράκλησή τους να μεταφέρει τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει «για να πούν ένα μικρό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μεγάλους ΗΡΩΕΣ των ημερών»  στα νοσοκομεία της πόλης μας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Αγοραστός από την πρώτη στιγμή της πανδημίας σταθήκαμε δίπλα στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον μας. Μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 χρηματοδοτήσαμε έργα για την στήριξη του Δημοσίου Συστήματος Υγείας  συνολικού προϋπολογισμού άνω των 90 εκατ. Ευρώ, ενώ ενισχύσαμε την στήριξή του και κατά την διάρκεια της πανδημίας με επιπλέον 28 εκατ. ευρώ για τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας  έτσι ώστε να  εξοπλιστούν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό  και να προσλάβουν το απαραίτητο επικουρικό προσωπικό για δυο χρόνια, για τα τμήματα των επειγόντων περιστατικών, τις κλίνες  covid-19 και τις  ΜΕΘ. Στηρίζουμε στην πράξη το Δημόσιο Σύστημα Υγείας » δήλωσε ο κ. Πινακάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ