ΑΘ.ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

Λίγες ημέρες μετά την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου, υποδεχόμαστε το Φως του Κόσμου. Υποδεχόμαστε Εκείνον που γεννήθηκε για να πεθάνει και με την Ανάστασή του να νικήσει τον θάνατο. Εκείνον που με τη Γέννησή Του, από Α(ν)-Αρχος έγινε θνητός. Που αποδέχθηκε το αναπόφευκτο τέλος της ανθρώπινης σάρκας για να μετουσιώσει την Αγάπη του για το Δημιούργημά Του σε Νίκη απέναντι στον Θάνατο.

Για να μας απαλλάξει από την αναπόφευκτη ανθρώπινη μοίρα και από τον φόβο του τέλους. Πόσο επίκαιρο το μήνυμα των Χριστουγέννων φέτος. Μια χρονιά απώλειας και πένθους.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας ελπίσουμε ότι ο ερχομός Του θα μας βγάλει από το μονοπάτι του Φόβου και θα μας δώσει το Φως της Ζωής. Το μήνυμα της Αγάπης Του, η Νίκη Του απέναντι στον Θάνατο ας διαλύσει κάθε φόβο και ας ανακουφίσει τις καρδιές μας. Ας ευχηθούμε ότι θα μας απαλλάξει από κάθε τι παράλογο και θα μας δώσει κουράγιο να προχωρήσουμε.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά και από καρδιάς ιατρούς και νοσηλευτές για τον υπεράνθρωπο αγώνα τους και να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους βιώνουν απώλειες αγαπημένων.

Χρόνια πολλά, με υγεία και του χρόνου όλοι μαζί.

Αθηνά Σιαφαρίκα, Δικηγόρος, πολιτευτής Νομού Λάρισας της Ν.Δ.