ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Βγήκε από τα ρούχα του ο γνωστός Λαρισαίος ποινικολόγους Στέλιος Καλογεράς, ο οποίος είναι γνωστός για τον κοφτερό του λόγο και για τις παρεμβάσεις του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τα όσα άκουγε στα δελτία ειδήσεων των κεντρικών καναλιών περί κορωνοπάρτι στις φυλακές και περί ασυνειδησίας των φυλακισμένων. Με μια σκληρή ανάρτηση κατακεραυνώνει την υποκρισία και την άγνοια ή την εκτέλεση διαταγών των ρεπόρτερς τονίζοντας:
“Συγνώμη που σας χαλάω το εορταστικό κλίμα, αλλά η βλακεία έχει και όρια.
Αυτό που τα κανάλια δείχνουν το ” πάρτυ κορωνοϊού στις φυλακές ” και λένε ότι καθόταν δίπλα- δίπλα, χωρίς μέτρα προφύλαξης κλπ κλπ είναι η μεγαλύτερη υποκρισία!!!!
Η μεγαλύτερη ξετσιπωσιά!!! Η μεγαλύτερη ρουφιανιά που μαρτυρά πόσο πουλημένοι ή άσχετοι είναι όσοι ενημερώνουν τάχα απ’ τα κανάλια.
Πέρα απ τα πειθαρχικά ( με κινητό το βίντεο κλπ ) που δεν ξέρουμε ποιός ήταν υπεύθυνος και ποιος τράβηξε το βίντεο, η βλακεία χτυπάει κόκκινο!!!
Ξέρετε ρε πόσοι είναι στοιβαγμένοι σε κάθε κελί που είναι υποτίθεται για 4 ;;;
Ξέρετε πως κοιμούνται;;;
Ξέρετε σε ποια τουαλέτα πάνε;;;
Το ότι χόρευαν στο διάδρομο Χριστούγεννα οι κρατούμενοι χωρίς μάσκες σας πειράξε;;;
Ηλίθιοι……άσχετοι…..επικίνδυνα τσολια
Καλά έκαναν και χόρευαν!!!!
Πληρώνουν το χρέος τους στην κοινωνία σε τρισαθλιες τριτοκοσμικες συνθήκες και ήταν Χριστούγεννα!!!
Αυτοί δεν κονομάνε απ την πανδημία όπως εσείς…”
Πράγματι σκληρή ανάρτηση που αποτυπώνει την πραγματικότητα και αποστομώνει τους πρόθυμους να παίξουν ρόλο σωσίβιου στους πάσης φύσης κυβερνώντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ