Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΗΣ ΦΛΕΟΥΡΑΣ ΣΤΟ “JUST THE 2 OF US” ΩΣ «ΛΟΧΑΓΟΣ» ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ-ΡΑΠΤΑΚΗ (ΦΩΤΟ)

Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και φέτος το δημοφιλές μουσικό σόου «Just the 2 Of Us», με τον δικό μας Χάρη Φλέουρα να οδηγεί αποφασιστικά τον… λόχο του στη νίκη, βάζοντας την καλλιτεχνική πινελιά του στην εμφάνιση Ν. Καλογρίδη-Ν. Ραπτάκη, που ερμήνευσαν «Το φανταράκι».

Απολαυστικός στον ρόλο του λοχαγού τους ο Χάρης Φλέουρας έδωσε στο τέλος και τη διαταγή «πάρε δέκα» στα… στραβάδια, με την κριτική επιτροπή να τον δικαιώνει λίγο αργότερα ανταμείβοντας στο απόλυτο την καλλιτεχνική σύμπραξη και τη βοήθεια του Χάρη, όπως φυσικά και την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων, τους οποίους και βαθμολόγησε με τέσσερα δεκάρια!

Ταλαντούχος και πάντα… ανήσυχος ο αγαπημένος ηθοποιός, με τους Λαρισαίους να απολαμβάνουν τις καλλιτεχνικές επιλογές του δίχως να ξεχνούν το πέρασμά του από το Θεσσαλικό Θέατρο, μα και τις εξαιρετικές συνεργασίες του σε θεατρικές σκηνές των Αθηνών, που κάνουν περήφανη (και) τη γενέτειρά του.

Όσο για τους φίλους του Χάρη, που έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό, με την πάντα ανατρεπτική Ν. Καλογρίδη να μην χρειάζεται συστάσεις κρατήστε το όνομα του Νικόλα Ραπτάκη. Τον πρωτογνωρίσαμε το 2009 στο x factor, έκανε αίσθηση με την παρουσία του στους Freaky Fortune , που εκτός από τη νίκη τους  στον διαδικτυακό διαγωνισμό του διάσημου blogger Perez Hilton με την διασκευή του «Part Of Me» της Katy Perry εκπροσώπησαν την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014, ενώ το 2015 βρίσκεται για πρώτη φορά δίπλα στην Άννα Βίσση, στη rock opera του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Εντελβάις», για να ακολουθήσει το μιούζικαλ «Fame» με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ρήγα και πολλά ακόμη.

Με λίγα λόγια «σκίζουν» καλλιτεχνικά τα… στραβάδια του Χάρη Φλέουρα!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ