ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τον γενικό πληθυσμό ο εμβολιασμός του δημάρχου Λαρισαίων

Έμειναν με την αυτοψία τα αρμόδια κλιμάκια, που με επικεφαλής τον υφ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά βρέθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα στη γειτονική Καρδίτσα προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια, καθώς η μεταφορά τους στη Λάρισα έγινε τελικά απευθείας από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η μεταφορά των εμβολίων με τη χρήση ξηρού πάγου θεωρήθηκε η πλέον ενδεδειγμένη στην παρούσα φάση, με τις μικρές ποσότητες να μην δημιουργούν ζητήματα ως προς τη μεταφορά τους, ενώ τα δύο εμβολιαστικά κέντρα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ξεκινούν από αύριο στις 8.30 το πρωί τους εμβολιασμούς στο προσωπικό του.

Τέλος το υπουργείο Υγείας με δελτίο τύπου ενημερώνει πως σε μια συμβολική κίνηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας θα εμβολιαστεί αύριο Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Με τον γενικό πληθυσμό θα εμβολιαστεί ο δήμαρχος Λαρισαίων, κάτι που ξεκαθάρισε στο paidis.com έγκυρη πηγή που ρωτήθηκε σχετικά, μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Απ. Καλογιάννη να δέχεται πρόταση για τον συμβολικό εμβολιασμό του με την έναρξη της διαδικασίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, ο δήμαρχος Λαρισαίων θα εμβολιασθεί με τον γενικό πληθυσμό απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους ώστε να κάνουν το εμβόλιο», δήλωσε στη σελίδα συνεργάτης του δημάρχου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο μετά την πρόταση που δέχτηκε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ