ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με αφορμή το χάλι στο υποκατάστημα της τράπεζας στον Τύρναβο
Μολονότι οι Τυρναβίτες επί σειρά ετών στήριξαν και στηρίζουν τη λειτουργία της πρώην Αγροτικής ( νυν Τράπεζα Πειραιώς), εισπράττουν σε ανταπόδοση περιφρόνηση, ταλαιπωρία και χλευασμό.
Αδιακρίτως ηλικίας, προβλημάτων υγείας ή άλλων επειγουσών αναγκών τους, είναι υποχρεωμένοι να στέκονται όρθιοι στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν της Τράπεζας, για να εξυπηρετηθούν , στην καλύτερη των περιπτώσεων, έπειτα από τρεις ή τέσσερις τουλάχιστον ώρες.
Δεν υπάρχει η παραμικρή οργάνωση για την ανθρώπινη εξυπηρέτηση των πολιτών και η μέριμνα των υπευθύνων της Τράπεζας για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απλώς ανύπαρκτη, μολονότι η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί και από το λουκέτο που έβαλε η Τράπεζα στο υποκατάστημα του Αμπελώνα.
Μετά από την προσβλητική αυτή συμπεριφορά που βιώνουν οι Τυρναβίτες, η αντίδρασή μας πρέπει να είναι μόνον μία: Ο Δήμος Τυρνάβου πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία του με την εν λόγω Τράπεζα και να κλείσει κάθε λογαριασμό του σε αυτήν.
Επιτέλους, ας  “πονέσει” και η εν λόγω Τράπεζα έναντι του καθημερινού πόνου που προκαλεί στους δημότες μας. Η ταλαιπωρία των Τυρναβιτών έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ