Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ‘’ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ’’

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας, δημοτικός σύμβουλος μέλος της παράταξης ΣυνΠολιτεία

Στο δεύτερο χρόνο της θητείας του, ο  Δήμαρχος προχωρεί στην δεύτερη απένταξη έργου, το οποίο όπως και το προηγούμενο (για τους υπόγειους κάδους απορριμμάτων), ήταν σε τελικό στάδιο και ενταγμένο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Είναι το έργο δημιουργίας βρεφικών τμημάτων σε δυο παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ένα στον Τύρναβο και ένα στον Αμπελώνα.

Ο λόγος ασαφής και αδιευκρίνιστος.

Ενέργεια συνδυασμένη  με την κίνηση του υπουργείου Εσωτερικών για επανυποβολή προτάσεων κάτι που επιφέρει μεγάλη καθυστέρηση (χάθηκαν ήδη 2 χρόνια) και απαιτούνται νέες λύσεις.

Και βρέθηκε μια λύση στο ποδάρι.

Η λύση του ποδαριού ήταν να περιληφθεί στην πρόταση δημιουργίας βρεφικού σταθμού, το κτήριο που στεγάζεται σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου δίπλα στο πολυδύναμο αθλητικό κέντρο.

Η εξέλιξη αυτή επιφέρει την έξωση της Φιλαρμονικής από το κτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες προτείνεται να εγκατασταθεί σε δημοτικό χώρο δίπλα από το Δημαρχείο.

Ένας χώρος που ανακαινίσθηκε στις χρονιές 2017-18 και σχεδιάσθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτιστικών συλλόγων στους οποίους και παραδόθηκε προς χρήση.

Αποτέλεσμα αυτών είναι να ανακατευθούν και οι πολιτιστικοί σύλλογοι που στεγάζονται στο κτήριο αυτό.

Μαντάρα τα έκανε ο Δήμαρχος.

Και για όλα αυτά είδαμε μόνο μια απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου. Με ποιους συζητάει ο Δήμαρχος αφού τίποτα δεν έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  και ποιος παίρνει τις αποφάσεις κανείς δεν ξέρει.

Αυτά παθαίνει:

Όποιος παίζει με τους θεσμούς.

Αυτός που στηρίζεται στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του υπουργού κ. Θεοδωρικάκου

Όποιος δεν σέβεται τους όρους της απλής αναλογικής με τους οποίους και εκλέχθηκε.

Όποιος δεν αφουγκράζεται το σύνολο των δημοτών.

Αυτός που  λειτουργεί ως κομματάρχης και όχι ως Δήμαρχος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ