ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΘΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΤΜ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 2 άτομα από τον Τύρναβο και 2 άτομα από την Ανθήλη Φθιώτιδας που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής του ΑΤΜ την άνοιξη (10 Απριλίου) στον Αμπελώνα.

Μετά από τις έρευνες των αστυνομικών που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα εξιχνιάστηκε η υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και άλλα άτομα που ήδη είναι προφυλακισμένα για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Στον Τύρναβο οι συλλήψεις των 2 ατόμων έγιναν νωρίς το πρωί μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, ενώ την ίδια ώρα άλλη επιχείρηση είχε στηθεί στην Ανθήλη.

Στον Τύρναβο συνελήφθησαν 2 άτομα νεαρής ηλικίας ενώ στην Ανθήλη δύο άτομα ηλικίας 34 και 35 ετών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο ακόμη άτομα από την Ανθήλη 34 και 25 ετών οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις Φυλακές Κορυδαλλού ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ρημάξει τα ΑΤΜ και τα χρηματοκιβώτια σε Φθιώτιδα, Θεσσαλία και αλλού και στη συνέχεια συνήθιζε να τα εξαφανίζει στο «Δέλτα» του Σπερχειού, σύμφωνα με το ογκωδέστατο κατηγορητήριο.

Από τη συγκεκριμένη σπείρα έξι άτομα είναι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας και άλλα έξι άτομα είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλεμμένο ΑΤΜ είχε βρεθεί στον Τύρναβο στις 12 Απριλίου, ενώ στις 16 Απριλίου βρέθηκε επίσης στον Τύρναβο και το κλεμμένο ΙΧ αγροτικό που ανήκε σε Τυρναβίτη κτηνοτρόφο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ