COVID FREE ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Ενα θετικό δείγμα βρέθηκε σε 94 rapid tests στην Τερψιθέα

Ικανοποιητικά είναι και σήμερα τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νομού, δίνοντας έτσι στους επιστήμονες το δικαίωμα να ελπίζουν ότι ο ιός βρίσκεται σε ύφεση. Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των σημερινών ελέγχων έχουν ως εξής:

-Στην ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν 141 Rapid Tests τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

-Στο ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν 38 Rapid Tests τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

-Στην ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε συνολικό αριθμό 94 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε άνδρα 49 ετών ο οποίος αποτελεί στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Την Τρίτη

Οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων πρόκειται να διενεργήσουν  δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» αύριο Τρίτη 29-12-2020 και από ώρα 10 π.μ. έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας,  καθώς επίσης στη ΔΕΥΑΛ (για τους εργαζόμενους τους Επιχείρησης) και στη Μάνδρα για τους κατοίκους Μάνδρας, Ραχούλας, Αμυγδαλέας και Κουτσόχερου.

Τα Drive through testings δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για  Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ