ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ – ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ “ΓΚΑΤΣΟΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Η γνωστή αξεπέραστη ποιότητα γαλακτοκομικών, τυροκομικών και αλλαντικών σας περιμένει και για το γιορτινό τραπέζι της πρωτοχρονιάς και των ημερών που θα ακολουθήσουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα τυροκομικών “ΓΚΑΤΣΟΣ” στην πλατεία αγοράς του Τυρνάβου. Αλλωστε η ποιότητα και η φιλική εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα στοιχεία που καταξίωσαν το κατάστημα τα 38 χρόνια παρουσίας του στην απαιτητική αγορά του Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.

Και για τις ημέρες των γιορτών προμηθευτείτε από το κατάστημα επιλεγμένα τυροκομικά προϊόντα και αλλαντικά αλλά και δικά του προϊόντα όπως γιαούρτι πρόβειο, κρέμες, βούτυρο και σαλάτες που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν όλα τα γούστα σας.

Επισκεφθείτε το ανακαινισμένο κατάστημα που προσφέρει άνεση στις αγορές σας και θα βρείτε επιλεγμένα ντόπια τυριά φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, μανούρι και άλλα, κίτρινα τυριά εισαγωγής, αλλαντικά γνωστών εταιριών, επιλεγμένα είδη παντοπωλείου και φυσικά όλα τα γαλακτοκομικά.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος που περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και διάθεση σας εύχονται καλή και ευτυχισμένη νέα χρονιά. Τυροκομικά – αλλαντικά ΓΚΑΤΣΟΣ στην πλατεία Αγοράς στον Τύρναβο. Τηλ.: 24920 24224, 6931 191196.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com