ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης

Στο παρελθόν, όλες οι δημοτικές αρχές, μηδεμιάς εξαιρουμένης, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις των ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Σύλλογοι, σωματεία, καλλιτέχνες ή σχήματα πολιτισμού πάντοτε είχαν τη συνδρομή του Δημοτικού Συμβουλίου, στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού.

Σήμερα, όμως , δυστυχώς , η δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα αποτελεί, και στο σημείο αυτό, τη μαύρη παραφωνία, καθώς σχεδιάζει να εκτοπίσει την Φιλαρμονική από το “σπίτι” της στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο του Τυρνάβου, εξέλιξη που θα δημιουργήσει πλείστα όσα αλυσιδωτά προβλήματα και ένα πραγματικό αλαλούμ στον κόσμο του Τυρνάβου που ασχολείται με τον πολιτισμό.

Οι οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου αυτού στους αχαρακτήριστους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής πιστοποιούν το μέγεθος της γκάφας που διεπράχθη από τους νοσηρούς εγκεφάλους της δημοτικής αρχής και καταδεικνύει τη συνολική αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, που εμβρόντητη παρακολουθεί τους ερασιτεχνισμούς και την διοικητική ανεπάρκεια του κ. Κόκουρα.

Ας μην ανησυχούν, όμως , οι άνθρωποι του πολιτισμού. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα σταθεί και πάλι στο πλευρό τους, όπως έχει καθήκον να πράξει. Οι γελοιότητες του κ. Κόκουρα θα καταρρεύσουν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και ο ίδιος θα αναγκαστεί, εκών άκων, να κάνει πίσω, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του Συμβουλίου θα σταθεί απέναντί του.

Το θέμα της σχεδιαζόμενης μετεγκατάστασης της Φιλαρμονικής θα γίνει το πολιτιστικό  Βατερλώ της δημοτικής αρχής, μιας δημοτικής αρχής που μόνο καταστροφή , αποκαΐδια και παρακμή θα αφήσει πίσω της.

Δεν θα περάσουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ