ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙ­ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΝΛ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ

Διοργανώνεται την Πέμπτη με τίτλο «Ένεση Αισιοδοξίας» από τον ΣΙΚΑΕΛ, τον dj Γιάννη Καλλιμάνη και ομάδα εθελοντών επαγγελματιών του χώρου της επικοινωνίας

O Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Ν.Λάρισας σε συνερ­γασία με τον γνωστό dj Γιάννη Καλλιμάνη και ομάδα εθελοντών Λαρισαίων επαγγελματιών του χώρου της επικοινωνίας που αποτελείται από τους Άγγελο Καστώρη, Γιάννη Μπράμη, Χρήστος Γενιτσεφτσή , Αργύρη Μάντη και Ηλία Μάντη, συν- διοργανώνουν διαδικτυακή μουσική εκδήλωση για να τιμήσουν τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής ,το υγειονομικό προσωπικό , διοικητικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που πρώτη προτεραιότητα τους είναι να νικήσουν τον εχθρό .

Εκείνους τους ανθρώπους, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του πανεπι­στημιακού αλλά και του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού σε όλη την χώρα μας, που όλο αυτό το διάστημα δίνουν καθημερινά μάχη κατά του ιού, Επίσης και των ασθενών που δίνουν την δική τους μάχη αλλά και όλων των πολιτών που βιώνουν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση .

“Για όλους αυτούς , ας δώσουμε μια «Ένεση Αισιοδοξίας» στέλνοντας με τη δύ­ναμη της μουσικής ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας Ηχοι διαφορε­τικών ειδών μουσικής όπως χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξένη ντίσκο μέχρι και ελ­ληνική τζαζ από τον γνωστό dj Γιάννη Καλλιμάνη ,θα μπορούν οι πολίτες να απο­λαύσουν σε αυτή την μοναδική εκδήλωση που θα διαρκέσει πάνω από δυο ώρες. Στην «Ένεση Αισιοδοξίας», όπως έχει ονομαστεί η εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν μέσω skype όλοι οι φορείς της πόλης μεταξύ των οποίων , ο Μη­τροπολίτης ,ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, οι βουλευτές ο περιφερειάρ­χης Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, κ.α., ώστε να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα των ιατρών, των νοσηλευτών, του προ­σωπικού συνολικά καθώς και των ασθενών που μάχονται κατά του ιού”, σημειώνουν τα μέλη του ΣΙΚΑΕΛ .

Η Διαδικτυακή μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα παραμονή Πρωτο­χρονιάς – Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 – στις 7μ.μ. και θα μεταδοθεί live streaming

Το link μετάδοσης θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω τον τοπικών ΜΜΕ αλλά και των σόσιαλ μίντια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ