ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ «ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Κοντά στο κοινό του, με ευχές και μουσικές επιλογές από τη θεατρική σκηνή και τον κινηματογράφο παραμένει  το «Πάμε Θεσσαλικό» την περίοδο των εορτών.

Στη σκηνή του θεάτρου «Κώστας Τσιάνος», στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι ηχογραφήσεις της ραδιοφωνικής ενότητας Θεσσαλικό Radio…plays, στήθηκε ένας μαραθώνιος ηχογραφήσεων και σε διάστημα δέκα ημερών ετοιμάστηκαν τρεις εορταστικές εκπομπές με ευχές και γιορτινή διάθεση.

Η επίσημη εκπομπή του Θ.Θ. στη Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας… φόρεσε τα καλά της και υποδέχτηκε τη διοίκηση (πρόεδρο, αντιπρόεδρο και μέλη του Δ.Σ.), το προσωπικό και τους συνεργάτες του θεάτρου, που πέρασαν διαδοχικά από το μικρόφωνο και έδωσαν στην παρουσιάστρια της, Μαρία Παπουτσή, τις ευχές τους.

Τις δικές τους σκέψεις για το αγαπημένο θέατρο των Λαρισαίων μοιράστηκαν ο δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Δεληγιάννης, ευχές και δέσμευση για συνέχεια της δυναμικής παρουσίας του Θ.Θ. το 2021 εξέφρασε ο πρόεδρος του Θ.Θ. Νίκος Καλτσάς  και τη δική της αισιόδοξη ματιά για τη δημιουργική του πορεία κατά το νέο έτος κατέθεσε η καλλιτεχνική του διευθύντρια Κυριακή Σπανού.

Στιγμές συγκίνησης και ζεστασιάς με τους παλιούς τεχνικούς του Θ. Θ. να δίνουν το παρών σε μια από τις σπανιότατες εμφανίσεις τους, με τους συνεργάτες και το προσωπικό του θεάτρου να ανταλλάσσουν ευχές με τους ηθοποιούς, ενώ ιδιαίτερη χαρά έδωσε το σύντομο πέρασμα της Προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων, Σταυρούλας Σδρόλια, της Διευθύντριας του Λαογραφικού – Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, Φανής Καλοκαιρινού και της Διευθύντριας του Γαλλικού Ινστιτούτου – Παράρτημα Λάρισας, Χρύσας Βουλγαράκη.

Μέρος της διαδικασίας της εγγραφής κατέγραψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μητρούσιας και συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης με το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Θ.Θ. να στέλνουν τις ευχές τους σε όλη τη χώρα από τη σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου, ενώ οι ηθοποιοί, με τη συνοδεία της κιθάρας του Αλέξανδρου Τσιωνά, έστειλαν μουσικές ευχές στο κλίμα των ημερών.

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν με την τεχνική υποστήριξη του Νίκου Γεωργάκη και του Γιώργου Γκόλαντα.

Μετά τη ζεστή ατμόσφαιρα που έστησε για τους ακροατές του ανήμερα τα Χριστούγεννα, το «Πάμε Θεσσαλικό» κρατά συντροφιά στους φίλους του Θ.Θ. ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 12 μ.μ. και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στις 11μ.μ., ενώ η εκπομπή της Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθεί σε επανάληψη, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στις 11μ.μ.

Συντονιστείτε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ