ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Π.Δ.Ε. ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Τους αιρετούς που προέκυψαν από τις εκλογές παρωδία σε α/βαθμια και β/βαθμια εκπαίδευση διόρισε με αποφάσεις του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα αυτών των “εκλογών”. Τώρα δεν μένει να φανεί ποιοι από τους διορισθέντες θα αποδεχθούν τις θέσεις και ποιοι θα παραμείνουν πιστοί στις θέσεις που εξέφρασαν το προηγούμενο διάστημα περί άκυρων και απαράδεκτων διαδικασιών και περί παραιτήσεων.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Π.Δ.Ε. κ. Γ. Δοδοντσάκη αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών διορίζονται με διετή θητεία που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2021 και λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022, οι παρακάτω εκπαιδευτικοί ανά συμβούλιο:

Π.Υ.Σ.Π.Ε Λάρισας: 

2.1 Πρώτο τακτικό αιρετό μέλος τον Δραγανιδάκη Δημήτριο του Στέφανου με αναπληρωματικό μέλος τον Γκουτζέλα Αθανάσιο του Χρήστου (ΔΑΚΕ).

2.2 Δεύτερο τακτικό αιρετό μέλος την Χάμου Μαρία του Αθανασίου με αναπληρωματικό μέλος τον Τριανταφύλλου Βασίλειο του Γεωργίου (ΔΗΣΥ-ΑΚΕ).

Π.Υ.Σ.Δ.Ε Λάρισας:

2.1 Πρώτο τακτικό αιρετό μέλος τον Κοντσιώτη Κωνσταντίνο του Θωμά με αναπληρωματικό μέλος την Πατσή Κωνσταντινιά του Σωτηρίου (ΑΔΗΚ)

2.2 Δεύτερο τακτικό αιρετό μέλος τον Παναγιώτου Νικόλαο του Αθανασίου με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαϊωάννου Δημήτριο του Ιωάννη (ΑΔΗΚ).

ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας:

2.1 Πρώτο τακτικό αιρετό μέλος τον Νάστο Γεώργιο του Κωνσταντίνου με αναπληρωματικό μέλος την Νταφοπούλου Γεωργία – Μαρία (Τζωρτζίνα) του Κωνσταντίνου (ΔΑΚΕ).

2.2 Δεύτερο τακτικό αιρετό μέλος τον Τσιούλκα Χρίστο του Ελευθερίου με αναπληρωματικό μέλος τον Λούτσου Ζαφειρία (Ζέφη) του Κωνσταντίνου ΔΗΣΥ – ΑΚΕ).

ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας:

2.1 Πρώτο τακτικό αιρετό μέλος τον Καραβασίλη Χρήστο του Αθανασίου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κίτο Ευάγγελο του Βασιλείου (ΔΑΚΕ)

2.2 Δεύτερο τακτικό αιρετό μέλος την Καρκαλή Νικόλαο του Κωνσταντίνου, με αναπληρωματικό μέλος τον Μιχαλόπουλο Γεώργιο του Δημητρίου (ΔΑΚΕ). ‌

Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π Θεσσαλίας:

2.1 Πρώτο τακτικό αιρετό μέλος τον ΤΟΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με αναπληρωματικό μέλος την ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ενιαίος Ανεξάρτητος Συνδυασμός).

2.2 Δεύτερο τακτικό αιρετό μέλος την ΘΕΟΛΟΓΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ) του ΑΝΔΡΕΑ (Ενιαίος Ανεξάρτητος Συνδυασμός).

Επειδή από την εκλογική διαδικασία δεν προέκυψε επαρκής αριθμός εκπροσώπων, δεν ορίζεται δεύτερο αναπληρωματικό μέλος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ