ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ

Μέσα από μια ομάδα 20 εξαφανισμένων γυναικών, προσπαθούν οι αστυνομικοί να βρουν την ταυτότητα της μικροκαμωμένης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από κυνηγούς μέσα σε βαλίτσα, σε δασική περιοχή κοντά στα Βίλια. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή και στη συνέχεια η πρώτη εξέταση DNA.

Η σορός βρέθηκε στριμωγμένη, μέσα σε μια βαλίτσα, κρυμμένη πίσω από θάμνους, σε μια τοποθεσία, δύσβατη και ερημική, στην ευρύτερη περιοχή των Βιλίων. Το μακάβριο εύρημα εντόπισε ένας κυνηγός και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία “σάρωσε” την περιοχή. Η πρώτη εκτίμηση τοποθετεί τον θάνατο της γυναίκας πριν από δύο με τρεις μήνες, αφού η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Στον χρόνο αυτό, αρκετά από τα στοιχεία που ίσως άφησε πίσω του ο δράστης, έχουν αλλοιωθεί. Όμως, η εξέταση από το DNA του θύματος, θα αποκαλύψει την ταυτότητά της.

 

Το προφίλ του θύματος

Σύμφωνα με το Star oι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να σκιαγραφήσουν το προφίλ του θύματος. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα, περίπου 25 με 30 ετών, με καστανά μαλλιά. Ήταν λεπτή, μικροκαμωμένη με ύψος γύρω στο 1,60 μ. και βάρος 45 με 55 κιλά. Αυτό το προφίλ, ταιριάζει σε περίπου 20 γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης τους τελευταίους μήνες, από το καλοκαίρι και μετά.

Τι λέει η οικογένεια της 19χρονης Αρτέμιδος που εξαφανίστηκε από το Κορωπί

Το πτώμα έχει ανησυχήσει τις οικογένειες αγνοούμενων γυναικών, οι οποίες εκφράζουν φόβους για το χειρότερο. Μια από τις οικογένειες, οι συγγενείς της Αρτέμιδος, της 19χρονης κοπέλας που αγνοείται εδώ και τρεις μήνες, μούδιασαν όταν άκουσαν την είδηση για τη βαλίτσα. «Ανησυχήσαμε. Από το πρωί παίρναμε την Ασφάλεια και μας έλεγε, μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται για μια γυναίκα ώριμη. Η αδελφή μου είναι 19 χρόνων. Λένε μια ώριμη γυναίκα, τώρα 25 – 35, κάπου εκεί. Εννοείται πως θα πάμε να δώσουμε και DNA μάλλον, αλλά απ’ ότι μας είπαν, δεν πρόκειται για την Άρτεμις. Πιστεύουμε ότι είναι στη ζωή και δε θα παύουμε να το πιστεύουμε» είπε ο αδελφός της 19χρονης, Άρης.

«Αν δεν γίνει ταυτοποίηση με DNA ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πάντως έχουμε πληροφορίες ότι η 19χρονη είναι στη ζωή κι αυτό είναι σημαντικό» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη. Το σίγουρό είναι ότι γνωρίζει καλά την περιοχή. Σταμάτησε με το αυτοκίνητό του πιθανότατα σε πλάτωμα του δρόμου, μετέφερε τη βαλίτσα με τα πόδια περίπου 200 μέτρα πάνω στον λόφο και την έκρυψε μέσα στους θάμνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ