ΤΟ DNA ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή στα Βίλια. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις και επειδή το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Ωστόσο, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και δεν αποκλείεται ο θάνατος να είναι ασφυκτικός. Ο θάνατος προσδιορίζεται έναν μήνα πριν από τον εντοπισμό της σορού, ενώ θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν μια γυναίκα με καστανά μαλλιά μεταξύ 30 και 40 ετών με ύψος περίπου στο 1.60.

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν επικεντρωθεί σε δύο φακέλους με δηλώσεις εξαφανισμένων γυναικών προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για μια Ελληνίδα από την Αθήνα και μια αλλοδαπή που είχε εξαφανιστεί σε περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα. Αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση της σορού μέσω αποτυπωμάτων ή με DNA που θα ληφθεί από συγγενείς πρώτου βαθμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής ανήκει σε γυναίκα κινεζικής υπηκοότητας. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 38 ετών, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο ΑΤ Ομονοίας τον περασμένο Οκτώβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ