ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!

Τελευταία ημέρα του 2020 και στην ELECTRONET B.K. KAZANA οι προσφορές δεν πάνε πιο κάτω! Δείτε στο www.kazanas.gr ή καλέστε στο 2410536631 για τις super προσφορές και παραλάβετε άμεσα με click away, οτιδήποτε χρειάζεστε για δώρα στους αγαπημένους σας ή στον εαυτό σας!

Οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα, εξακολουθούν να μένουν δίπλα σας και είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, φροντίζοντας για την εξυπηρέτησή σας. Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 18:00 και οι ενημερωμένοι πωλητές μπορούν να σας κατευθύνουν βήμα-βήμα για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσα από το site.

Όλα τα προϊόντα βρίσκονται σε επάρκεια και φυσικά είναι όλα ετοιμοπαράδοτα. Για ό,τι κι αν χρειαστείτε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας με ασφάλεια.

Οι ανάγκες δεν σταματάνε ποτέ και οι ανάγκες σας είναι για την Electronet B.K. Καζάνα σε προτεραιότητα! Γι’ αυτό και εξακολουθεί να μένει δίπλα σας με τις γιορτινές προσφορές και τις ειδικές τιμές!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ